Suchý Klobása - Klobása bez dusitanů
Naším posláním je vrátit klobásě, symbolu francouzské gastronomie, její důstojnost!
Tato řemeslná klobása je vyráběna v naší uzenářské dílně v Laissacu, v Aveyronu. Skládá se pouze ze 3 ingrediencí: vepřového masa, soli z Guérande a pepře Kampot IGP z Kambodže.
Tato sušená masa se uchovávají po dobu 3 měsíců při pokojové teplotě.
Skvěle se hodí k coppě, lonzu, klobáse, sušenému hovězímu a šunkovým ořechům, aby vám nabídla aperitivní talíř 100% bez nitritů a konzervantů.
Všechny naše uzeniny bez nitritů jsou vyráběny z pečlivě vybraných prasat z Aveyronu.
Původ: Laissac, Aveyron
Hmotnost: přibližně 250g
Ingredience: Vepřové maso, sůl z Guérande, pepř Kampot IGP, přírodní střívko